ВОДАТА МИ – успешен бизнес във ВиК сектора

Как да осъществите успешен бизнес във ВиК сектора на услугите? Отличен уебсайт, ERP система Zeron, която да ви дава информация в реално време – това е рецепта за успех, която осъществява ВОДАТА МИ и печели нови клиенти.


Компанията

Компанията ВОДАТА МИ предоставяВиК услуги в град София. Смяна на водомери и пломбиране, отстраняване на запушвания и ВиК аварии, локализиране на скрити течове. Екипът на компанията е изграден от специалисти-водопроводчици с богат опит и предлага широка гама от ВиК услуги в град София, а техни клиенти са частни лица и компании. В развитието си компанията се старае да предоставя услуги с оптимално съотношение на качество и цена. 


Необходимости

Съвременните и модерни услуги предполгат улесненото ползване на ERPсистеми за връзки с клиенти или така наречените CRM модули. Фактуриране, осчетоводяване, отпечатване, обратна връзка и т.н. дейности са прехвърлени за обработка към Zeron Standard, който се грижи за автоматизацията и данните в реално време.

Излишно е да казваме, че CRM дейностите на компаниите са само една от силните страни на ERP софтуера и пакетът на Zeron се грижи и за много други всекидневни дейности, започвайки от данни за продажбите, до поддръжка на автопарка или мобилни устройства.

Една от най-търсените, от клиентите функции са данните в реално време. Така ръководството на всека компания – от малка до голяма, може да вижда всеки един показател и всяка статистика, без значение от местоположението си. Можете да работите от плаж на Хаваите или по време на бизнес среща в Дубай. Изборът а ваш.


Успех

В сектора на услугите, в това число и на ВиК такива, клиентите започват да изискват бърза, качествена и надеждна услуга. Голямо значение тук играят и стриктното спазване на законовите изисквания по инсталация и пломбиране на водомерите. ВОДАТА МИ е наясно с тези тенденции и постоянно се развива, като в това и помага нашият специализиран ERP софтуер ZERON. Надяваме се да сме допринесли за успеха на ВОДАТА МИ в трудния и конкурентен пазар на ВиК услуги.

 

Снежана Етимова,

Старши консултант ERP системи

Виж всички новини
send request