Европейско финансиране за покупка на ERP софтуер

Най-накрая, така дългоочакваният Европейски план за възстановяване и устойчивост е на път да заработи в България. В близките дни Министерството на икономиката и индустрията отваря програмата „Технологична модернизация за малки и средни предприятия“, в която компаниите могат да получат безвъзмездни пари, за покупка на ERP софтуер, чрез който да подобрят ефективността на компаниите си.

 

Какво и колко финансира програмата?

Ако компанията ви няма софтуер за управление на бизнеса, известен още като Enterprise Resource Planning, ERP или има необходимост от нов, то чрез тази европейска програма можете да получите безвъзмездно финансиране до 50% от стойността на специализиран софтуер - ERP, CRM и друг необходим за модернизацията и съвременното управление на компаниите. Общият бюджет на програмата е в размер на 280 милиона лева, а максималният размер на разходите за придобиване на софтуер е 50 000 лева.

!Важно – проектите по програмата се приемат до 21 септември 2022 година.

 

Защо ви е необходим ERP софтуер?

Съвременните компании се нуждаят от софтуер, който предоставя на ръководството пълна картина на бизнес процесите, вътре в нея – склад, CRM (връзки с клиентите), фактуриране, разходи и приходи и още много визуализирани данни ще ви помогне да сте наясно с всичко, което се случва във вашата компания и да реагирате моментално на пазарните промени.

Европейският съюз е наясно, че трябва да се оказва помощ на микро, малките и средните предприятия, които да бъдат конкурентноспособни в съвременния пазар и затова отделя тези 280 милиона лева, които да дадат шанс на тези компании, да закупят високоспециализиран и професионален софтуер.

 

Защо да закупите Zeron ERP?

Нашият софтуер е модерен продукт, създаден за компаниите на 21 век и той съдържа в себе си всички неоходими компоненти на съвременната ERP система, която се конкурира с най-добрите световни образци.

Софтуерът Zeron обединява в себе си всички необходими компоненти за управление на компаниите – ERP, CRM, BI, BPI и вие получавате всичко необходимо, от един доставчик, в един, интегриран софтуер, който работи гладко и надминава очакванията.

Друго важно предимство на нашия софтуер е неговата адаптация под нуждите на различните компании. Софтуера се конфигурира спрямо вашата компания, а не компанията, спрямо изискванията на софтуера. Това прави интеграцията значително по-лесна и бърза.

 

Как да закупите Zeron ERP?

Свържете се с нашите търговци на национален телефон 0700 50 520и се поинтересувайте от възможностите за покупка на софтуера и други детайли по проекта. Вие можете да обсъдите с тях следните аспекти на покупката:

  • Каква е нуждата на компанията ви от покупка на ERP софтуер?
  • Как да използвате софтуера най-ефективно?
  • Можете ли да участвате в европейската програма и какви са критериите?
  • Как да задействате процедурата по тази европейска програма и как ще протече придобиването на софтуера?
  • Как ще протече внедряването във вашата компания и каква поддръжка осъществява Елит Софтуер за своя ERP продукт в бъдеще.


Ще ни бъде приятно да ви консултираме и помогнем да получите съвременен софтуер, чрез който да управлявате компанията си в 21 век.

 

Екип на Елит Софтуер

erp.png
Виж всички новини
send request