Фарма индустрията работи със Zeron ERP

Когато имате високотехнологично производство, научни изследвания в сферата на фармакологията и лекарствените средства, то наличието на модерна ERP система се вписва отлично в управлението на съвременната компания.


Компанията

Биошилд е фармакологична компания с отлична лабораторна и производствена практика, която създава за пазара широк спектър от имуностимуланти и хранителни добавки, отговарящи на най-високите изисквания и регулаторни стандарти на Европейския съюз.

Компанията има собствени производствени мощности и собствена логистика, които дават необходимата гъвкавост и възможност да отговаря на очакванията на съвременните купувачи на техните продукти.


Единен софтуер и управление

Цялата верига „лаборатория-производство-логистика-клиент“ се управлява лесно и с пълна информация благодарение на Zeron Standard, който бе внедрен от компанията и благодарение на който всички звена в компанията работят в среда на единен софтуер. От своя страна ръководството на компанията получава всички данни за компанията си, в реално време, и може гъвкаво да взима решения относно бързо изменящия се пазар и конкуренцията на него.

 

Ние пожелаваме на Биошилд успешен бизнес на съвременните пазари и се надяваме на дълго и успешно сътрудничество с тях.

 

Снежана Етимова,

Старши консултант ERP системи

Виж всички новини
send request