Как Business intelligence решенията ни помагат във време на криза?

Емил Китанов,

Старши ERP консултант,

Елит Софтуер

                                                                                         

Навлизаме в трудни времена, които бизнесът трябва да преодолява с изключителни усилия, за да запази пазарните си дялове и клиенти. Независимо, кога и как ще свърши карантината и извънредното положение, но компаниите ще трябва да са готови да преосмислят своя начин на работа и да станат по-ефективни и по-информирани в своята дейност.

 

Информацията ще означава повече

Сведения и анализи на продажбите, на производствените и търговските вериги, анализ на производствените процеси или ефективността на служителите, причините за отказ на клиенти или анализ на продажбените цени – всичко това се осигурява от съвременните ERP системи с техните Business intelligenceвъзможности, като Zeron V/4.

 

Независимост в реално време

В тези дни на ограничения и карантина виждаме колко важни са възможностите на ERP системата ви за отдалечен достъп, работа от вкъщи, обновяване на информацията в реално време. Карантината ще свърши, но възможността да получавате мигновено информация за всеки аспект на бизнеса ви или да ползвате служители, работещи отдалечено няма да изчезне и ще остане важен компонент на вашата информационна сигурност.

Вие трябва да изпреварвате конкурентите, в бързината на решенията си и да разчитате на сигурна информация за вашата компания, пазара и клиентите.

 

Работа вътре в компанията

Следене на фактури, плащания, запитвания, обработка на търговски заявки, логистика и всички, всички процеси във вашата компания се обобщават от нашата Business intelligenceсистема, в реално време, а вашите служители лесно, удобно и по-ефективно могат да решават задачите на работното си место. Нито един работодател, не може да пренебрегне възможността да спечели повече, оптимизирайки работата си.

 

Трябва ли сега да купувам Business intelligence решение?

Да. И при това вече сте закъснели. Както казахме по-горе – информацията и ефективността излизат на първо място в работата на компаниите.Платформата Zeron V/4 е професионален ERP софтуер, който, обаче няма да натовари бюджета на нито една компания – можете да го ползвате като SaaS (софтуер като услуга), на месечни вноски и да изберете облачно решение, при което няма да влагате пари в сървъри, поддръжка и други скъпи разходи. Професионалният софтуер вече е достъпен за всички.

Виж всички новини
send request