Специална оферта за потребителите на Zeron/V3

През месец юни Елит Софтуер започва специална кампания, за миграция на клиентите си, които все още използват предишната версия на нашия софтуер – Zeron/V3. Кампанията дава отлична възможност на всеки от клиентите ни, да премине към нов и модерен софтуер, при максимално добри условия.

Тъй като мащабите на кампанията и обема на прехвърляните клиненти се очаква да бъде голям, то ние сме разработили специална схема, при която ще се изготвя график на заявките и време за изпълнение на миграцията, така че никой клиент да не изпита неудобство, прекъсване на работата или други смущения на нормалния ход на бизнеса си.

Компаниите ще подават заявки за миграция, ще се подписват договори, като след това, ще им бъдат давани точни срокове, за прехода, към новия софтуер.

За повече въпроси можете да се обръщате към нашите търговски консултанти, които са отговорни за кампанията и които могат да се срещнат с вас и да отговорят на всички ваши въпроси, относно новите възможности, към коя версия на софтуера можете да преминете, кое ще е най-ефективно за компанията ви и всичко останало, което ви интересува, относно нашите продукти.

 

Надяваме се, че новите възможности на модерната ни ERP система ще улеснят значително вашите пазарно представяне и ще ви предоставят нови възможности, в конкурентната пазарна борба.

 

София, 8 юни,

Търговски отдел на Елит Софтуер

Виж всички новини
send request