Ред Девил Кетъринг АД

Кетъринг индустрия

Кетърингът е явление, което съществува активно на пазара повече от 15 години. „Ред Девъл Кетъринг“ е компанията, която от създаването си през 1997 се стреми да развие отрасъла, преминавайки от доставка на храни и напитки в организиране на комплексни събития. Възползвайки се от многобройните си международни контакти и опита, който натрупва по време на честите практики в чужбина, Ред Девъл Кетъринг“ е в състояние да предложи концептуален събитиен продукт.

Цялостна организация и обслужване на частни и корпоративни събития, надминаващи очакванията и представите на гости и клиенти, благодарение на своята уникалност. Идеите, които компанията претворява в събития, преобръщат Обикновеното Мероприятие в Голямо Събитие, резултатът е изисканост, интересна обстановка, атрактивно представяне, безупречно обслужване и вкусна храна, разбира се.

Ред Девил има модерна техническа база, сертифицирана по всички международни изисквания и огромен ресурс за осигуряване на събития на открито – покривна техника, климатизация, логистика.
Ред Девъл Кетъринг е официален партньор на БФС, кетъринг доставчик на Национална спортна зала “Арена Армеец”. Участва активно в различни спортни събития като МTел Бийч Мастърс, Загорка Тенис Къп, Qatar Airways Tournament of Champions, WRC Rally България,  футболни турнири, Световна лига по волейбол.
send request