Нова версия 2017.1 на Zeron V/4

Уважаеми клиенти,

 

Представяме на Вашето внимание новата версия 2017.1 на Zeron V/4.

 

Какви са новите неща в нея?


 • Вграден имейл клиент.
 • Връзка със софтуерни телефонни централи.
 • Създаване на ДДС файлове за Национална Агенция за Данъчна Администрация на Румъния (ANAF).
 • Нова номенклатура - Карти.
 • Други промени в програмата.

 

Следва по-подробна информация за всяка от промените:

 

 1. Вграден имейл клиент.

 

С новата версия на Zeron вече предлагаме вграден имейл клиент. Чрез него можете да получавате входящите си имейли директно в Zeron.

Ползите са най-различни. Например, при получаването на имейла, Zeron автоматично ще го потърси в базата си данни с контакти и ако го намери ще Ви покаже към кой контрагент и име на контакт е този имейл. Друга полза е възможността от имейл клиента директно да видите отворените бизнес процеси с контрагента и бързо да създадете нов. Също така, ако имейлът го няма в контактите можете лесно да го създадете.

 

Новият Имейл клиент се стартира от „Фирма->Имейл клиент“, но първо се обърнете към Вашия консултант за помощ при първоначалните настройки за връзка с имейл сървъра.

 

 Изглед на имейл клиентът в действие:

 

  Обърнете внимание: За работа с вградения имейл клиент е необходимо да имате лиценз „Отношения с клиенти (CRM)” Standard или Enterprise.

 

 

 1. Връзка със софтуерни телефонни централи.

 

Zeron вече поддържа връзка с телефонните централи 3CX и Asterisk. По този начин при позвъняване от вън, Zeron ще показва кой контрагент Ви търси и кой точно от контактите за този контрагент се обажда. Още преди да сте отговорили на обаждането или след това, с един клик ще можете да видите какви бизнес процеси имате с този контрагент. А ако номерът е непознат за системата, ще можете бързо и лесно да го добавите в Контакти.

 Ако имате нобходимост, чрез допълнителни настройки Zeron би могъл при позвъняване от вън автоматично да пренасочи обаждането към определен вътрешен номер, например ако се обажда клиент, за който в Zeron е указан търговец по подразбиране, автоматично да се насочват обажданията към този търговец.

 

 При желание да ползвате връзката със софтуерни централи, моля обърнете се към Вашия консултант за съдействие.

Обърнете внимание: За работа с телефонни централи е необходимо да имате лиценз „Отношения с клиенти (CRM)” Enterprise.

  

 1. Създаване на ддс файлове за Национална Агенция за Данъчна Администрация на Румъния (ANAF).

 

За клиентите ни в Румъния, както и за българските ни клиенти с клонове в Румъния, вече предлагаме подаване на месечните ДДС регистри от Zeron директно към Национална Агенция за Данъчна Администрация на Румъния (ANAF). Тоест, Zeron V/4 вече поддържа пълноценно счетоводство по румънските стандарти. Ако Вашата фирма вече има клон в Румъния или планирате да имате клон в Румъния, свържете се с нас за подробности и съдействие.  

 

 

 

 1. Нова номенклатура - Карти.

 

Добавена е и нова номенклатура – „Карти“. Чрез тази номенклатура вече стадартно се поддържа работа с клиентски карти за лоялни програми.

Тази номенклатура се намира в „Номенклатури->Карти“.

 

 

 

 1. Други промени в програмата.

 

 • При изтриване на ред, позицията на реда се запазва. Досега при изтриване на ред, таблицата в която е изтрит реда отиваше на първия ред.
 • Режим връщане за продажби на дребно. Към продажбите на дребно е добавена опция за връщане на стоки.
 • Името на секция „Отговорен потребител“ в Контрагенти е сменено на „Отговорни търговци“.
 • Импорт на масови процеси. Вече могат да се импортират от Есксел множество документи едновременно. Досега можеше да се импортира само по един документ.
 • В настройка сметките на Автомобили е добавен нов вид сметка "Лично ползване".
 • В настройки на видовете гориво и разходните норми за автомобилите е въведен месец от и до на валидност. По този начин, при въвеждане на изразходено гориво,програмата автоматично ще зарежда съответната разходна норма по подразбиране според датата на документа.
 • Вече се поддържат прикачени файлове и към номанклатурата на Артикулите.
 • Опция да не се отваря автоматично търсачка при преминаване през празно поле в лейаутите. Досега при натискане на бутона Enter в поле без стойност автоматично се отваряше търсачката на полето (ако има такава). Сега е добавена настройка, чрез която може да се настрои при натискане на Enter в празно поле търсачката да не се отваря автоматично.

 

 Инсталация на новата версия:

За тези от Вас, които ползват нашата услуга „Хостинг“, ние вече сме инсталирали новата версия.

Потребителите които ползват Zeron на свой сървър могат да свалят новата версия 2017.1 от нашия уеб сайт за електронна поддръжка от секция „Последна версия на Zeron” или от този линк: http://www.zeron.bg/V4Support/Download

 

Благодарим Ви, че сте наши клиенти,

Екипът на ЕЛИТ Софтуер

 

 

 

 

 

 

 

Виж всички новини
send request