Зелена енергетика и ZERON ERP

Бъдещето на света е в зелената енергетика и Грийнтех Инженеринг Солюшънс осъществява проекти в тази сфера. Експертите на ГЕС покриват пълната гама от услуги, необходими за създаването и изграждането до ключ на ВЕИ проекти – от предварителното проучване и анализи, дизайн, доставка на всички необходими елементи, управление на строителството и технически надзор, включване към електрическата мрежа и цялостно управление на централите.

Сложната инженерна дейност изисква перфектно управление и координация на опитен екип и в тази дейност ERP софтуерът на Елит Софтуер е отличен избор. Новите подходи в енергетиката се съчетават чудесно с новите подходи на компанията ни, която създава удобен и лесен за използване софтуер за своите клиенти.

Грийнтех са на пазара от 2010 година, но вече са утвърдено име в зелената енергетика, създали множество проекти, като фотоволтаични централи, електромобилност и водноелектрически централи (ВЕЦ-ове „Чомаковци“, „Лопушна“, „Черногорово“). Освен това компанията се занимава и със сградно и инфраструктурно строителство.

 

Историята на Грийнтех Инженеринг Солюшънс е съставена от поредица успехи и екипът на Елит Софтуер е щастлив да участва в работата и посредство Zeron ERP.

 

Снежана Етимова,

Старши консултант ERP системи

Виж всички новини
send request