Global Aesthetics се довери на Zeron ERP

Global Aesthetics е една от първите компании в България, която започва да работи интензивно в областта на естетичната медицина, дерматологията, пластичната хирургия, гинекология и козметиката. Компанията работи на пазарите в България и Румъния и предлага богата гама от медицинска апаратура и продукти, с които работят най-добрите лекари в България.


Подобна дейност изисква и отлична ERP система, която да поддържа информацията и бизнес процесите на компанията и Global Aesthetics внедри Zeron ERP, с която работи успешно от миналата година. Връзки с клиенти, Счетоводство и финанси, Търговия и дистрибуция – всички тези модули работят със стандартни и мобилни работни места, осигурявайки на бизнеса на компанията все повече и моментална информация, която да им позволява да държат ръка на пулса на пазара и да се справя успешно с конкуренцията.


Компанията представлява едни от най-иновативните технологии и продукти като APTOS, RENUVION, CYTOSIAL, FOTONA, JALUPRO и др. В основата на нейния успех са стабилният екип, партньорските отношение с всички по-големи клиники в страната и възможността да поддържа продуктите си на световно ниво. Освен това Global Aesthetics са домакини на глобални събития и уебинари като се стремят да подкрепят своите партньори, клиники и доктори с материали, знания, сервиз и доставка.

Пожелаваме успех на екипа на компанията и се надяваме, че сътрудничеството им с Елит Софтуер ще бъде дълго, успешно и ще доведе до нови техни успехи на пазара.

 

Емил Китанов,

Старши консултант ERP системи

Виж всички новини
send request