Богара ООД използва успешно Zeron Enterprise

Съвременното производство и продажба на стоки и продукти е немислима, без ръководството на компанията да получава моментална и вярна информация за текущите процеси. Продажби, склад, разход на материали, ефективност на търговски отдели – всичко това са компоненти от съвременната ERP система Zeron Enterprise, която Богара ООД ползва от началото на годината.

 

Компанията

Брандът Pause Jeans е познат в България от 1999 година, когато Богара ООД започва да навлиза на пазара на всекидневно облекло. Продуктите с марката PAUSE JEANS са изработени изцяло от висококачествени платове и материали от Италия, като компанията има повече от десет дизайнера на облекло, които работят, за да може дрехите да са удобни, а клиентите да изглеждат перфектно и да имат свой собствен стил.

Компанията има много награди и между тях и Business & Fashion awards, категория ,,Най-добър български бранд за 2021 година" и Lifestyle awards за най-добър български моден бранд за 2022 година.

 

Развитие

Богара ООД започва сътрудничеството си с Елит Софтуер през пролетта на 2023 година, закупувайки Zeron V4 Enterprise, като ERP софтуерът осигурява пълна информация за производството, продажбите, склада, транспорта и всички аспекти на дейността на компанията. Бързият и изключително конкурентен пазар на облекла, в България, изисква взимането на навременни решения и информацията в реално време е жизнено важна. Ръководството може да прави анализи и да взима решения, а служителите са улеснени в своите всекидневни задължения, като производителността на труда им се покачва.

 

Екипът на Елит Софтуер желае нови пазарни постижения на Богара ООД и полага всички усилия, за да може компанията да ползва успешно и безпроблемно нашият ERP софтуер.

Виж всички новини
send request